21 Mart 2012 Çarşamba

FİKRİ MÜHİM VE SEK GÜNLÜK SÜT KAMPANYASI

Fikri Mühimden gelen sek günlük süt paketim.


Çocukluğumun sütü sek süt sütün vitamin değerini koruyarak %100 doğal, içimi kolay,pratik açılıp kapanan kapak dizaynı ile günlük süt formuyla raflardaki yerini aldı.depozitolu şişe sütlerden ziyade günlük kutu süt olması benim açımdan güzel bir gelişme olmuş.çünkü cam şişeleri iade etme konusunda sıkıntı yaşıyordum.kapağıda çok şık ve kutuyla uyumlu.diğer kutu sütleri açarken bazen açma  kapağı elimde kalıveriyor sütün ağzı açık kalıyordu.kapağa diyecek lafım yok.tek kelimeyle süper.
Ailecek sütü severek tüketiyoruz ve çocuklarımın sağlığı içinde her gün iki bardak süt tüketmelerine dikkat ediyorum.
Sütte bulunan kalsiyum, fosfor ve magnezyum kemik ve dişlerin oluşumunda önemli rol oynuyor. Kalsiyum eksikliği kemik hacminin kaybına yol açıyor. Sadece iki bardak süt:

* Vücudun ihtiyaç duyduğu kalsiyumun yüzde 75’ini karşılıyor.
* Bağırsak kanserini önleyici etkisi var.
* Kalp ritmini ve kan basıncını aşağı çekerek yüksek tansiyon riskini azaltıyor.
* Vücuttaki kolesterol düzeyini düşürüyor ve kilo kontrolü sağlıyor.
* Yaraların çabuk kapanmasına yardımcı oluyor.
* Sinir sistemini rahatlatıyor.

Bebeklerin günde iki biberon, çocuk ve erişkinlerin ise üç su bardağı süt içmesi gerekiyor. Hamilelikte ihtiyaç 600cc’ye kadar çıkabiliyor.

İki bardak sütteki kalsiyum, 5 kilo et, 2.6 ekmek, 6.3 kilo patates, 8.5 kilo elma, 1.6 kilo marul, 1.7 kilo havuç, 200 gram peynirden alınabiliyor.

Ailece içmek için Sek günlük süt alıyoruz.içerken tadının farklı olduğunu damağınızda kalan tadın diğer sütlerden daha yoğun olduğunu fark edeceksiniz.


SEK GÜNLÜK SÜTÜN İNTERNET SİTESİ


Günlük kahve keyfimin sütü sek süt..

1 yorum:

  1. Resimlerinizi çok beğendik :)
    Bizim bakkalımızda cam şişede günlük süt bulunmuyor. O yüzden başka bir markanın günlük sütünü (kutuda) alıp oğlum Can'a içirmeye çalışıyordum. Bi taraftan da 'bu çocuk eskiden lıkır lıkır süt içerdi, şimdi niye içmiyor' diye üzülüyordum.
    SEK günlük süt sonrası Can yeniden günde yarın litre süt içmeye başladı ve ben de rahatladım. Demek işin sırrı tadında:)
    Sevgiler,
    FM Renan

    YanıtlaSil